NIHAM
NIHAM
Centre of Excellence
NUCLEAR INTERACTIONS AND HADRONIC MATTER
Titlul proiectului: Activitati de cercetare si
dezvoltare legate de studiul materiei in conditii extreme de temperatura
si presiune si structura nucleara exotica
Acronim  
Numar / Data contract PN 19 06 01 03
Program  
Director proiect Prof. Dr. Mihai Petrovici
Etapele proiectului 2019
Raport (29.07.2019)

Faza nr. 1: Testarea performantei prototipurilor de detectori cu electrozi rezistivi pentru masuratori de timp de zbor MGMSRPC, dezvoltati pentru CBMTOF, folosind un sistem de achizitie cu electronica auto-trigerata similar cu cel ce va fi utilizat in experimentul CBM (partea I) 

Raport (10.11.2019)

Faza nr. 2: Testarea performantei prototipurilor de detectori cu electrozi rezistivi pentru masuratori de timp de zbor MSMGRPC, dezvoltati pentru CBMTOF, folosind un sistem de achizitie cu electronica autotrigerata similar cu cel ce va fi utilizat in experimentul CBM (partea II)

Faza nr. 3: Proiectarea si realizarea a doua prototipuri de MSMGRPC, simulari APLAC ale impedantei liniei de transmisie, proiectarea zonei interne a subdetectorului de timp de zbor al CBM bazat pe detaliile constructive ale acestora (partea I)

Raport (10.12.2019)

Faza nr. 4: Proiectarea si realizarea a doua prototipuri de MSMGRPC, simulari APLAC ale impedantei liniei de transmisie, proiectarea zonei interne a subdetectorului de timp de zbor al CBM bazat pe detaliile constructive ale acestora (partea II)